EU på din skole

Har I lyst til få besøg af EU-Ambassadørerne fra Mariagerfjord Ungdomsskole?

EU-Ambassadørerne er sammensat af dygtige elever i alderen 15-19 år der i løbet af efteråret deltager i projektet EU-Ambassadørerne, som er et forsøg på at gøre EU mere spændende og interessant for unge via ung-til-ung formidling.

I hold af tre personer, tager de ud til skoleklasser i Mariagerfjord Kommune og fortæller om EU i varighed af op til 1½ time. Emnerne de kommer omkring er EU’s historie, EU facts, EU’s institutioner, EU og de danske forbehold, samt beslutningsprocessen i EU. Herud over har EU-Ambassadørerne fået frie hænder til selv at udfylde tiden med andre EU-emner, film, spil og quizzer.

Vores EU-Ambassadører deltager på flere seminaraftener, med inspirerende gæsteforelæsere, og hvor en af aftenerne er en debataften med besøg fra Karen Melchior (Radikale Venstre) og Allan Vesterlund (Folkebevægelsen mod EU). Ungdomsskolen har også inviteret hele flokken med på en kort og koncentreret studietur til Bruxelles i efterårsferien, hvor vi både besøger EU Kommissionen og EU Parlamentet.

Lyder dette interessant, da kontakt Frederikke Hillebrand for at aftale jeres besøg af EU-Ambassadørerne nærmere på telefon 28 34 03 09 eller på mail:
frederikke0309@yahoo.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *