Tilmelding

Man kan tilmelde sig EU-Ambassadørerne frem til den 6. september. Det koster 500,- kr at komme med på studieturen til Bruxelles, mens det er gratis at deltage i resten af projektforløbets aktiviteter.

Når man tilmelder sig EU-Ambassadørerne, tilmelder man sig hele forløbet og ikke bare studieturen til Bruxelles. Det vil sige, at man skal deltage i seminaraftenerne og skal være klar på at lave ung-til-ung formidling, for at komme med på studieturen.

Den vigtigste del af forløbet er jo ung-til-ung formidlingen, så det er det element resten af aktiviteterne peger hen i mod. Det er ikke nemt at komme ud på skolerne og fortælle om EU, hvis man ikke har deltaget i seminaraftenerne.

Tilmelding til EU-Ambassadørerne sker på UNGmariagerfjords hjemmeside: www.ungmariagerfjord.dk. Her skal du oprette en profil, hvis du ikke allerede har én.
Under menuen “Tilmeld dig hold i Ungdomsskolen” og “Hold i Ungdomsskolen” finder du holdet “EU-Ambassadørerne”, hvor du tilmelder dig. Husk at din e-mail adresse og dit mobil nummer på din profil skal være opdaterede, da alle informationer om projektet sendes ud til dig på en af de to måder.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *